آیا هنگام آپلود تصویر در وردپرس خطای HTTP را مشاهده می کنید؟ این خطا معمولا زمانی اتفاق می افتد که شما با استفاده از آپلود کننده داخلی یک تصویر یا سایر فایل ها را در وردپرس آپلود می کنید . در این مقاله نحوه ی برطرف کردن خطای HTTP آپلود تصویر در وردپرس بررسی خواهیم کرد.
موارد زیادی وجود دارد که می تواند در هنگام آپلود فایل ها با استفاده از آپلود کننده رسانه وردپرس، به یک خطای HTTP منجر شود. اساسا، وردپرس قادر به کشف علت آن نیست و به همین دلیل پیام عمومی ” خطای HTTP ” را نمایش می دهد.
متاسفانه این پیغام خطا هیچ نشانه ای از دلیل به وجود آمدن آن را نمایش نمی دهد. این به این معنی است که شما باید راه حل های مختلفی برای پیدا کردن علت و رفع خطا امتحان کنید .
به این ترتیب، نگاهی به نحوه رفع خطای HTTP در هنگام آپلود عکس در وردپرس بیاندازیم.
ابتدا باید چند دقیقه صبر کنید و سپس دوباره فایل تصویر خود را آپلود کنید. این خطا گاهی ناشی از ترافیک غیر معمول و منابع کم سرور است که به طور خودکار در اکثر سرورهای میزبانی وردپرس برطرف می گردد . اگر این کار مشکل را برطرف نکرد ، پیشنهاد می کنیم یک فایل تصویری دیگر را برای تست آپلود کنید. اگر فایل جدید با موفقیت آپلود شود، سعی کنید فایل تصویر اصلی خود را به اندازه کوچکتری ذخیره کرده و دوباره آپلود کنید. در نهایت، بهتر است سعی کنید فایل را در فرمت دیگر ذخیره کنید. برای مثال، با استفاده از یک نرم افزار ویرایش تصویر، jpeg را به png تغییر دهید. پس از آن، دوباره بارگذاری فایل را انجام دهید. اگر تمام این مراحل به خطا HTTP منجر شود، این به این معنی است که خطا ناشی از یک آسیب موقت نیست و قطعا نیاز به بررسی دارد .
شایعترین علت این خطا کمبود حافظه ی وردپرس می باشد . برای رفع این، شما نیاز به افزایش مقدار حافظه PHP مورد استفاده در سرور دارید. می توانید این کار را با اضافه کردن کد زیر به فایل wp-config.php خود انجام دهید.
1. define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );
این کد محدودیت حافظه وردپرس را به 256 مگابایت افزایش می دهد که به اندازه کافی برای رفع هر گونه مشکل محدودیت حافظه است.
وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP اجرا می شود که از دو ماژول برای اداره تصاویر استفاده می کند. این ماژول ها کتابخانه GD و Imagick نامیده می شود. وردپرس می تواند یکی از آنها را بسته به اینکه کدام یک در دسترس است استفاده کند.
با این حال،اغلب Imagick به دلیل مشکل حافظه ای باعث خطای HTTP در هنگام ارسال تصاویر می شود . برای بر طرف کردن این مشکل ، شما می توانید کتابخانه GD را به عنوان را به عنوان ویرایشگر تصویر پیش فرض انتخاب کنید.
شما می توانید این کار را به سادگی با اضافه کردن این کد به فایل functions.php تم یا یک پلاگین مخصوص سایت اضافه کنید.
function wpb_image_editor_default_to_gd( $editors ) {
$gd_editor = 'WP_Image_Editor_GD';
$editors = array_diff( $editors, array( $gd_editor ) );
array_unshift( $editors, $gd_editor );
return $editors;
}
add_filter( 'wp_image_editors', 'wpb_image_editor_default_to_gd' );
پس از اضافه کردن این کد، می توانید فایل های را با استفاده از آپلود کننده رسانه ها مجددا آپلود کنید. اگر با این کار مشکل برطرف نشد ، می بایست این کد را حذف کرده و روش های دیگر را امتحان کنید.
این روش به شما اجازه می دهد تا نحوه ی استفاده ی Imagick از منابع سرور را کنترل کنید. بسیاری از ارائه دهندگان خدمات میزبانی اشتراکی Imagick را برای استفاده از چندین موضوع برای پردازش تصویر سریع تر محدود می کنند. با این وجود، در هنگام آپلود تصاویر شما خطای HTTP را مشاهده خواهید کرد.یک راه حل آسان این است که کد زیر را در فایل htaccess. اضافه کنید:
1. SetEnv MAGICK_THREAD_LIMIT 1
این کد به سادگی Imagick را محدود می کند تا از یک موضوع برای پردازش تصاویر استفاده کند.
امیدواریم این مقاله به شما در حل خطای HTTP در هنگام آپلود تصاویر در وردپرس کمک کند.
این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟
امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات : 0
اولین نظر را شما ثبت کنید!