استفاده از گوگل ادسنس (Google AdSense) برای کسب درآمد از ترافیک وب سایت یا اپلیکیشن خود، یکی از سادهترین و موثرترین روشهای کسب درآمد دلاری است. در این مقاله، میخواهیم به شما بگوییم که کسب درآمد دلاری از گوگل چگونه است.
اگر وب سایت، وبلاگ یا کسبوکاری در فضای وب دارید، میتوانید از طریق گوگل درآمد دلاری داشته باشید. گوگل ادسنس Google AdSense پلتفرمی است که میتوانید کسبوکار اینترنتی خود را به آن معرفی کنید و عضو شبکه گوگل شوید و تبلیغات منتشر کنید. تبلیغکنندگان از طریق گوگل ادز، درخواست تبلیغ میدهند و وبسایتها و دیگر پلتفرمها از طریق گوگل ادسنس این تبلیغات را در سایت، وبلاگ، اپلیکیشن و … منتشر میکنند. در ادامه با گوگل ادسنس و نحوه کسب درآمد دلاری از گوگل آشنا میشویم.
همانطور که در بالا اشاره کردیم، ادسنس (AdSense) یک شبکه تبلیغاتی است که منتشرکنندگان تبلیغ را به تبلیغکنندگان در گوگل ادز متصل میکند. منتشرکنندگان تبلیغ، وبسایتهای خود را به شبکه تبلیغات گوگل متصل میکنند و از این طریق به تبلیغکنندگان این امکان را میدهند تا جهت انتشار تبلیغ به آنها درخواست دهند.
اگر بازدیدکننده وب سایت روی تبلیغ کلیک کند یا آن را مشاهده کند، منتشرکننده تبلیغ مبلغی را دریافت میکند. به این صورت شما میتوانید درآمد دلاری از طریق تبلیغات گوگل ادز داشته باشید.
برای اینکه بتوانید از مزایای گوگل ادسنس بهرهمند شوید، لازم است که ابتدا مراحلی را طی کنید:
اولین نیاز شما برای کسب درآمد از گوگل (Google AdSense)، داشتن یک وبسایت با محتوای مناسب و ترافیک بالا است. از نظر محتوا، دو حالت وجود دارد. حالت اول محتواهایی هستند که هر روز افراد جدیدی را به سایت شما جذب میکنند و حالت دوم، محتواهایی هستند که بازدیدکنندگان را هر روز به وبسایتتان باز میگردانند، یعنی بازدیدکننده را به کاربر وفادار تبدیل میکنند.
در حالت ایدهآل، شما باید تعادل خوبی بین این دو حالت برقرار کنید. از این رو، با محتواهای مناسب میتوانید هر روز ترافیک جدید وارد کنید و بخش خوبی از این ترافیک را به بازدیدکنندگان وفادار تبدیل کنید. بهترین پلتفرمها برای رسیدن به هدفتان (کسب درآمد از گوگل ادز)، وبلاگها، سایتهای خبری، فرومها و شبکههای اجتماعی است.
شما میتوانید این پلتفرمها را راهاندازی کنید و محتواهای مناسب خود را در آنها قرار بدید و پس از افزایش ترافیک سایت خود، از طریق گوگل ادسنس، کسب درآمد کنید.
شرکتهای مختلف، ممکن است از انواع مختلف سبکهای تبلیغاتی گوگل ادز (Google ads) استفاده کنند. سبکهای مختلف گوگل ادز شامل تبلیغات ویدئویی، تبلیغات سرچ، تبلیغات اپلیکیشن و تبلیغات بنری میشوند.
از این رو، بهتر است که فرصت تبلیغ انواع سبکها در پلتفرمتان را به مخاطب خود بدهید. هنگام انتخاب سبک تبلیغات و محل قرارگیری آنها، حتما به تجربه کاربری (UX) توجه کنید.
توجه داشته باشید که همیشه باید مقدار محتوای صفحه نسبت به تبلیغات بیشتر باشد. برای اینکه از جانمایی و تنوع سبکهای تبلیغات در وبسایت خود مطمئن شوید، میتوانید از گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) برای آزمایش تعداد، مکان و سبک تبلیغات در سایت خود استفاده کنید تا بتوانید بهترین عملکرد را داشته باشید.
اگر سایتی با مقدار محتوای بسیاری دارید، میتوانید از جستجوی سفارشی گوگل Google Custom Search در سایت خود استفاده کنید. هنگامی که جستجوی گوگل را به سایت خود اضافه میکنید، در واقع به کاربر اجازه میدهید تا محتوای مورد نظر خود را در سایت شما پیدا کند؛ اما چگونه به کسب درآمد شما از گوگل کمک میکند؟ با نمایش تبلیغات در کنار نتایج جستجوی سایت، درآمد گوگل ادسنس (Google AdSense) خود را به حداکثر میرسانید.
گوگل ادسنس، علاوه بر وبسایتهای دارای محتوای متنی، برای افرادی که دارای کانال یوتیوب هستند نیز، مناسب است. برای کسب درآمد از یوتیوب، لازم است که کانال خود را در یوتیوب ایجاد کنید و سپس به features کانال YouTube خود بروید و گزینه کسب درآمد (monetization) را فعال کنید.
پس از آن، کانال یوتیوب شما به گوگل ادسنس متصل میشود. بعد از اینکه کانال YouTube خود را به AdSense متصل کردید، میتوانید انتخاب کنید که از کدام ویدیوها کسب درآمد کنید و چه نوع تبلیغاتی به بینندگان ویدیوی شما نشان داده شود.
با توجه به نکاتی که در ادامه خواهیم گفت، وبمستران ایرانی نیز میتوانند از مزایا و درآمد دلاری گوگل ادسنس بهرهمند شوند.
برای کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران، باید زمان ثبتنام، آدرس، کد پستی و شماره حساب بانکی واقعی وارد کنید. دقت کنید! از سایتهایی که آدرسهای مجازی میفروشند، جلوگیری و صرف نظر کنید، چون پس از ثبتنام، یک نامه حاوی کد تایید به آدرس شما ارسال میشود.
تنها راه دور زدن گوگل این است که آدرس و نشانیهای یکی از اطرافیان و آشنایان خود در خارج از ایران را وارد کنید. لازم به ذکر است که تایید حساب کاربری شما از ۷ تا ۳۰ روز متغیر است.
بگذارید با یک مثال میزان درآمد از گوگل ادسنس را بررسی کنیم. اگر در حال حاضر وبلاگ یا وب سایتی دارید که هر ماه ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده دارد، به این معنی است که در سال بیش از ۱ میلیون بازدیدکننده در سایت خود دارید. این تعداد بازدید در سال پتانسیل بالایی برای کسب درآمد از گوگل ادز دارد، اما این درآمد چقدر است:
اگرنرخ کلیک (CTR) ۱٪ داشته باشید که استاندارد است، ماهانه ۱۰۰۰ کلیک میشود و اگر CPCیا هزینه به ازای هر کلیک تبلیغ ۰.۰۱ دلار باشد، در ماه ۱۰ دلار کسب میکنید و اگر CPC تبلیغ ۱ دلار باشد، شما ۱۰۰۰ دلار کسب میکنید.
تفاوت زیادی بین این دو وجود دارد و بدیهی است که هزینه اکثر تبلیغات نه ۰.۰۱ دلار است و نه ۱. از این رو شما مبلغی بین این دو، به ازای هر تبلیغ مشاهده خواهید کرد که صدها دلار در هرماه میشود.
یکی از مشکلاتی که ممکن است هنگام کسب درآمد از گوگل ادز داشته باشید، تبلیغات رقبا است. با توجه به موضوع وبسایت و نوع مخاطبانتان، گوگل ادز تبلیغات را در اختیار شما قرار میدهد و ممکن است تبلیغ رقبای شما نیز در بین درخواستها باشد.
به عنوان مثال فرض کنید، سایتی دارید که در آن سرویس سرور مجازی ارائه میدهید و تبلیغ رقیب شما که ارائهدهنده سرور مجازی است، در صفحه اصلی سایت شما قرار گرفته است. در این صورت، بازدیدکنندگان وبسایت شما به سایت رقیبتان میروند و این موضوع برای کسبوکار شما فاجعه است. حالا باید چه کرد؟
نگران نباشید! گوگل این مشکل را پیشبینی کرده و به شما امکان مسدود کردن حداکثر ۵۰۰ URL مختلف را داده است. البته ممکن است هرگز تبلیغ رقیب خود را در وبسایتتان نبینید؛ اما میتوانید پیش از هر گونه اما و اگری، URL تمامی رقیبانتان را در گوگل ادسنس مسدود کنید.
شما با انجام سه مرحله میتوانید کسب درآمد دلاری از گوگل را آغاز کنید. در ادامه این سه مرحله را بررسی کردیم:
اولین قدم برای کسب درآمد دلاری از گوگل، مراجعه به سایت گوگل ادسنس و ایجاد یک حساب کاربری است. شما میتوانید با همان مشخصات حساب گوگل خود که برای جیمیل، یوتیوب و سایر سرویسهای گوگل استفاده میکنید، وارد ادسنس شوید.
قبل از اینکه گوگل وبسایت شما را در سیستم ادسنس بپذیرد باید هماهنگی آن را با توجه به شرایط و قوانین خود بررسی کند. برای بررسی سایت شما توسط این سرویس گوگل کافی است، کد مخصوص ادسنس را به سایت خود اضافه کنید تا ربات گوگل بتواند به محتوای وبسایت شما دسترسی داشته باشد.
در طول این مرحله و تا زمانی که وبسایت شما تایید نشده باشد، تبلیغات در وبسایت شما نمایش داده نمیشوند و پس از اینکه درخواستتان مورد پذیرش قرار بگیرد، تبلیغات گوگل در وبسایتتان ظاهر میشوند و هزینه کلیکها را دریافت میکنید.
در مرحله آخر، باید اطلاعات بانکی خود را در ادسنس وارد کنید تا در پایان هر ماه و پس از آنکه به حداقل درآمد ۱۰۰ دلار دست پیدا کردید، بتوانید سهم خود را دریافت کنید.
به این نکته مهم نیز دقت داشته باشید که گوگل قبل از هرگونه پرداخت، پاکت حاوی کد تایید را به آدرس پستی شما میفرستد تا مطمئن شود که آدرس پستیتان کاملاً صحیح است.
تبلیغات به خصوص نوع بنری آنها در وبسایتها میتوانند بسیار آزاردهنده باشند و خیلی از افراد تبلیغات بنری را فیلتر میکنند. اماGoogle AdSense متفاوت است زیرا تبلیغات این پلتفرم نسبت به تبلیغات بنری بزرگ کاربرپسندتر هستند و در واقع باعث آزار کاربر نمیشوند. همچنین، محتوا به طور خاص به صفحه وب مرتبط است و بنابراین تأثیر بیشتری دارد.
همچنین میتوان با ترکیب مناسب از ترافیک، محتوا و کاربران، هرماه هزاران دلار درآمد داشت. البته این کسب درآمد اینگونه نیست که، تبلیغات روی سایت شما نمایش داده شوند و هرماه پول دریافت کنید. مانند هر کسبوکار دیگری، برای به دست آوردن بازدهی مورد نظر خود باید برای آن وقت بگذارید.
فرقی ندارد که بخواهید از وبلاگ یا وبسایت قدیمی خود برای کسب درآمد از گوگل استفاده کنید و یا اینکه میخواهید وبلاگ یا وب سایت جدیدی را راهاندازی کنید، در هر صورت چند راه برای به افزایش میزان درآمد از گوگل ادسنس برای شما وجود دارد:
راههای زیادی برای کسب درآمد از تبلیغات وجود دارد. از طریق گوگل درآمد کسب کنید، پیشنهاد میکنیم AdSense را برای سایت خود امتحان کنید. در این مقاله به نحوه کسب درآمد از گوگل پرداختیم.
از مزایای گوگل ادسنس گفتیم و امکان کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران را نیز بررسی کردیم. گفتیم که وبمستران ایرانی نیز میتوانند از مزایای گوگل ادسنس بهرهمند شوند و تنها لازم است که چند نکته را رعایت کنند. همچنین، میزان درآمد دلاری در یک ماه را بررسی کردیم و به چگونگی افزایش درآمد پرداختیم.
شما میتوانید سوالات خود را در زیر این مقاله از ما بپرسید تا به شما پاسخ دهیم.
این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟
امتیاز 4.3 / 5. تعداد نظرات : 6
اولین نظر را شما ثبت کنید!