اتومبیلهای خودران تسلا که در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است، از تراشههای هوش مصنوعی قدرتمندی بهره میبرند و رانندگی را برای کاربران راحتتر کردهاند. حالا یک کمپانی به نام Vanarama در یک پروژه تحقیقاتی، تراشههای تسلا که با فناوری هوش مصنوعی توسعه یافتهاند را بررسی کرده است و مدعی شده که اتومبیلهای خودران این شرکت تا سال 2033 از انسانها باهوشتر میشوند.
بر اساس گزارش پروژه تحقیقاتی از این شرکت، ریزتراشههای تسلا تا 11 سال دیگر یعنی تا 2033 از مغز انسانها باهوشتر خواهند شد. Vanarama مدعی است که تسلا هر سال ریزتراشههای خود را با نرخ 486 درصد بهبود میدهد. به عبارت دیگر، چیپستهای به کار رفته در ماشینهای خودران تسلا هر سال کمی بیش از 4 برابر باهوشتر از سال قبل میشود و با این اعداد و ارقام، حدود 17 سال طول میکشد تا بلوغ محصولات این شرکت را ببینیم.
به گفته واناراما، تراشه D1 این شرکت از اولین تراشه تسلا که حدود 6 سال پیش توسط انویدیا توسعه یافته بود، 30 برابر قدرتمندتر شده است. نخستین چیپست تسلا فقط قادر به پردازش 12 تریلیون عملیات در ثانیه بود. این در حالی است که D1 هماکنون میتواند 362 تریلیون عملیات را در ثانیه انجام دهد.
حالا با تحقیقات و محاسباتی که واناراما انجام داده است، تراشههای هوش مصنوعی اتومبیلهای تسلا در مدت زمان 11 سال قادر خواهند بیش از یک کوادریلیون عملیات را در هر ثانیه پردازش کنند. پردازش چنین حجمی از دادهها و اطلاعات فراتر از مغز ما انسانها است.
گفتنی است که تراشه D1 تسلا سال گذشته در رویداد AI Day معرفی شده بود.
منبع: vanarama
این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟
امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات : 0
اولین نظر را شما ثبت کنید!